Over ons

Boxing Club Raalte wil al haar leden helpen hun eigen fysieke en mentale doelen te bereiken. Of dat nu op het gebied van een professionele bokscarrière is of om meer in balans te komen en meer rust te vinden om zo andere doelen te behalen. De manier waarop is minstens zo belangrijk: plezier, resultaat en veiligheid staan hierbij centraal. Let’s get to the top!

Professioneel, ervaren en veelzijdig
Boxing Club Raalte is opgericht door gediplomeerd trainer/coach van de Nederlandse boksbond Farhad Saidi. Dit door de NOC*NSF erkende diploma staat garant voor een veilig sportklimaat en optimale begeleiding. Saidi is daarnaast een lifestyle coach en business coach en heeft zelf op internationaal hoog niveau gebokst en gecoacht. Via coaching en zijn passie voor boksen helpt hij anderen om hun kwaliteit van leven te vergroten.

‘Boksen is de meest uitdagende sport die er is: het verlegt je grenzen en geeft je een enorme kick. Een hele goede manier om lichamelijk en mentaal sterker te worden en beter in balans te zijn, maar ook om te ontspannen en persoonlijke doelen te behalen. Wie regelmatig bokst voelt zich gelukkiger en geniet meer van het leven. Dat gun ik iedereen.